Sådan skabes en ballet

Det Kongelige Teater inviterer til tre spændende arrangementer i den kommende weekend – og de er gratis.   Af Finn Edvard. finn.edvard@ …


Det Kongelige Teater inviterer til tre spændende arrangementer i den kommende weekend – og de er gratis.

 

Af Finn Edvard.

finn.edvard@gmail.com

Ill: Camilla Winther / Det Kgl. Teater.

 

I den kommende weekend blander Det Kongelige Teater en interessant cocktail af stærke holdninger, krydret med dansetrin og sød poesi.

Det Kongelige Teater opfordrer alle interesserede til at komme forbi og få en smagsprøve på en herlig gang kultur, når der inviteres indenfor til hele tre gratis arrangementer:

Politisk salon, åbne prøver i balletten og en spændende ordsalon.

 

Politisk salon

Skuespilhusets Foyer åbner således dørene på fredag kl. 16.30 til en omgang »politisk salon«, hvor folketingsmedlemmerne Pernille Rosenkrantz-Theil og Rasmus Jarlov vil diskutere de temaer, der kommer til at afgøre næste valg.

Eller som de i alt fald pt. tror, at de vil komme til at se ud.

Og på lørdag er der meget mindre diskussion og meget mere dans, når der er åbne prøver i balletten.

Med kun en uge til premieren på forårets store balletforestilling »Spar Dame«, får de besøgende et unikt indblik i de sidste prøver og tilrettelser op til premieren. De åbne prøver foregår på Gamle Scene kl. 11.30

Og skulle man mangle inspiration til forårets læsning, så kan man søndag kl. 11 få masser af inspiration, når seks aktuelle forfattere, herunder Liv Sejrbo Lidegaard og Reimar Torkil Juul, besøger Skuespilhusets foyer.

Her fortæller de om vejen fra idé til færdig bog, og skuespillerne Simon Bennebjerg og Morten Hee Andersen læser op af bøgerne.

 

 

Kommentarer

1